Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vrije tijd" (16)

‘Ik hou van wandelen.’ Dat vertelt Sandy De Maesschalck als ik haar tref in Ontmoetingshuis De Moazoart in Lokeren.  Normaal gaat ze naar het dagcentrum.

Kom, zet je even rustig neer en ga in gedachten mee op reis naar Mooi Mol. Storyweaver Karin Vannuffelen trok op ontdekking in haar eigen gemeente.

VOC Opstap vzw is een sociale partnerorganisatie van Iedereen Verdient Vakantie met als rode draad: talent in vrije tijd.

Irene Wensveen is boegbeeld van VRIJUIT, de Vlaamse organisatie die cultuur- en sportevenementen betaalbaar maakt voor mensen met een klein budget.

Verbind je Verhaal is een voortdurend groeiende verzameling van verhalen over de weldaad van vakantie. Verhalen van mensen die vakantie beleven.

Als jongvolwassen vrouw maakte Tinne Kers haar eerste psychose door. Later volgden er nog meer van deze helse ervaringen.

December 2018, Brussel. Ik ben op het Forum Iedereen Verdient Vakantie en manoeuvreer me tussen de tafeltjes door.

Wat gebeurt er als we af en toe stilstaan? Als het ‘doen’ op pauze wordt gezet en het ‘zijn’ alle aandacht krijgt?

Als mensen geen echte – zelf te bepalen -  vrije tijd kunnen ervaren, is er van een menswaardig leven amper sprake. Dat zegt Michel Vandendriessche, directeur van Pasar.

Drie jaar geleden zette het gemeentelijke vrijetijdscentrum De Kruierie in het Kempense Balen haar deuren intentioneel open voor mensen die - om welke reden dan ook -  de stap na

Pagina's

Copyright © 2021 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |