Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vrije tijd" (21)

Op uitstap trekken! Het betekent samen zijn, nieuwe dingen ontdekken en plezier maken. Maar wat betekent het als je je land hebt ontvlucht?

Wat als een startende fietsbelevingonderneming en een wijk- en jeugdwerking de handen in elkaar slaan?

Tonen wat leuk is in de Westhoek. Het bijzondere in het alledaagse en het ongekende om de hoek. Streekverhalen op een toffe manier overbrengen.

‘Ik ben een vis’, zegt Dominque Lasseel. ‘Als ik te veel alleen ben, mis ik mijn school.’ We wandelen langs het spaarwaterbekken in het Geitepark van Roeselare.

Eens buiten komen en anderen ontmoeten, daar hebben mensen nu het meest deugd van, leerden Charlotte Devlieger en haar collega’s van VOC Opstap in Tielt en Roeselare.

‘Ik hou van wandelen.’ Dat vertelt Sandy De Maesschalck als ik haar tref in Ontmoetingshuis De Moazoart in Lokeren.  Normaal gaat ze naar het dagcentrum.

Kom, zet je even rustig neer en ga in gedachten mee op reis naar Mooi Mol. Storyweaver Karin Vannuffelen trok op ontdekking in haar eigen gemeente.

VOC Opstap vzw is een sociale partnerorganisatie van Iedereen Verdient Vakantie met als rode draad: talent in vrije tijd.

Irene Wensveen is boegbeeld van VRIJUIT, de Vlaamse organisatie die cultuur- en sportevenementen betaalbaar maakt voor mensen met een klein budget.

Verbind je Verhaal is een voortdurend groeiende verzameling van verhalen over de weldaad van vakantie. Verhalen van mensen die vakantie beleven.

Pagina's

Copyright © 2024 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |