Overslaan en naar de inhoud gaan

Netwerk

Het Netwerk vakantieparticipatie maakt het voor mensen met een beperkt budget mogelijk om op vakantie te gaan. Hoe? Door samen te werken met partners. Vlaamse toeristische partners bieden een sociaal tarief aan.Toerisme Vlaanderen promoot en ondersteunt het aanbod ddoor middel van een boekingscentrale, een website met het aanbod en vakantiebrochures. Sociale organisaties zorgen ervoor dat de korting terecht komt bij de mensen voor wie het bedoeld is en ondersteunen de vakantiegangers met raad en daad.Zoveel vakantieplannen. Het aanbod voorziet in korte, lange, groeps- en individuele vakanties. Voor elk wat wils!Zoveel vakantiemakers. Toerisme vlaanderen werkt samen met meer dan 500 toeristische partners verspreid over alle Vlaamse provincies.
Toeristische Partners in West-Vlaanderen
Toeristische Partners in Oost-Vlaanderen
Toeristische partners in Antwerpen
Toeristische Partners in Limburg
Toeristische Partners in Vlaams-Brabant
De meer dan 1500 sociale organisaties matchen de juiste vakantie aan de gezinnen en mensen die het nodig hebben.
Sociale Organisaties in West-Vlaanderen
Sociale Organisaties in Oost-Vlaanderen
Sociale Organisaties in Antwerpen
Sociale Organisaties in Limburg
Sociale Organisaties in Vlaams-Brabant
Zo kunnen jaarlijks meer dan 100000 mensen genieten van een vakantie of daguitstap.

Toeristische Partners

Toeristische partners in heel Vlaanderen engageren zich voor een specifiek aanbod. De korting bepalen ze zelf. De regels ook. Ondernemers vinden in het partnerschap een manier om hun hart te laten zien, meer consumenten te bereiken, nieuwe opportuniteiten te ontdekken, innovaties te lanceren en aan een positief imago te werken. Visit Flanders is kruisbestuiver en hefboom en zorgt voor promotie en bemiddeling.

Sociale organisaties

Sociale organisaties zijn een noodzakelijke schakel om te zorgen dat vakantie mogelijk wordt voor mensen met een lage inkomen. Vlaanderen heeft een sterke traditie van verenigingen en diensten die geloven in de kracht en de positieve effecten van Vakantie. Ze zorgen ervoor dat mensen de stap zetten en begeleiden hen in alle facetten van het proces. Visit Flanders zorgt voor een aanbod, promotie en de boekingsformaliteiten.

Copyright © 2024 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |