Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vakantie" (104)

Genietend van de warme sfeer, reisde Alina Raets door Latijns-Amerika. Ze vertrok in Mexico. Colombia was haar doel. Ze nam de tijd.

Als een cirkel zo beleefde Gerlinde Van Geert de vakantie-midweek vorige week met haar zoon en haar man die ook twee dagen kwam.

Wat betekent ‘verlangen naar reizen en vakantie’, wanneer je familie verspreid woont over de wereld? De moeder van Ali Loubani woont in Libanon.

Rust. Die je op een aangename manier overvalt, wandelend van de parking naar de gebouwen van Casa Ametza.

Het lijkt alsof de hele wereld in pauze staat, zegt ze. Alsof de aarde ons wil zeggen dat het zo echt niet langer kon met ons, mensen. Dat we het te ver hebben laten komen.

‘Het gebeurde in een van de ruimtes in het vakantiecentrum waar we werken met dieren. We hadden die week mensen met dementie te gast. Zij waren hier met hun woonzorgcentrum op vakantie.

Francine Van Beneden en Jos Vanisterbecq gingen in op de uitnodiging van Iedereen Verdient Vakantie om hun ervaringen mee te brengen naar het jaarlijkse Forum.

In Limburg ontdekten ze dat vakantie een uitgelezen manier is om banden uit te diepen tussen mensen die dagelijks samenwerken.

Verbind je Verhaal is een voortdurend groeiende verzameling van verhalen over de weldaad van vakantie. Verhalen van mensen die vakantie beleven.

Het begrip ‘gastvrijheid’ raakt aan de essentie van toerisme. Maar wat moeten we ons voorstellen bij gastvrijheid? Hoe gastvrij zijn we al?

Pagina's

Copyright © 2024 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |