Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vakantie" (91)

Warimpel is een initiatief dat kennis en ervaring doet stromen tussen verschillende jeugdverblijfcentra in West-Vlaand

In de Koninklijke Villa in Oostende kunnen mensen terecht voor een vakantie in combinatie met revalidatie of speciale zorg.

Ze vond de job van haar leven bij Iedereen Verdient Vakantie. Niet zomaar ‘werk’, maar een missie.

Wanneer een internationale groep mensen uit het sociaal toerisme elkaar treft, valt er zoveel te ontdekken, te leren en te begrijpen.

13 december 2018. Het is precies zeventig jaar en drie dagen na de geboorte van Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

Broeierig heet, zo kon je de zomer van 2018 wel noemen. Marleen Dobbels, centrumleider van lokaal dienstencentrum De Wimilingen in Wommelgem en initiatiefnemer van het Rap op Sta

Vijf personen met een mentale beperking en hun ‘maat’ gingen onlangs samen op vakantie in het Hopperjeugdverblijf Merkenveld in Zedelgem.

Een groot vakantiefeest. Vieren dat duizenden mensen in Vlaanderen vakantie mogelijk maken voor elkaar. De kring nog groter maken. Vakantiedromen vangen.

‘Eens een keer alleen kunnen zijn. In je eigen gezelschap. Luisteren naar je binnenste. Naar wat je voelt. Je blijheid ervaren, je verdriet gewoon voelen.

In twee eerdere artikels stonden we met Kristof Lataire, coördinator van Menas, stil bij de betekenis van vakantie en de bijdrage die het religieuze erfgoed kan bieden aan de essentie

Pagina's

Copyright © 2019 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |