Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Groepsvakantie" (22)

Herinner jij je nog de zomer toen je 18 was? Proefde je van vrijheid en avontuur, of was het helemaal anders? Werd je zomer legendarisch of eerder een zomer-als-een-ander?

Begin maart 2020. Bij de jeugdverblijfscentra en -hostels zagen ze de bui hangen. Aangroeiende geruchten over het coronavirus leidden tot de eerste annuleringen van groepsvakanties.

Gezonde zeelucht in je longen. De ondergaande zon in de kabbelende golven. Een ander uitzicht op je dagelijkse routine. Het kan grootse effecten hebben.

Hoe zou het zijn om je volgende uitstap naar Antwerpen te combineren met een nachtje op een boot? Via Iedereen Verdient Vakantie check je als groep in aan boord van Hannus.

Leke. Een dorp in de Westhoek. Aan de rand van het dorp ligt Vakantiehuis Lappersfort. Een woning voor maximum 8 personen, omringd door maïsvelden.

Druipnat, soppend in onze schoenen en breed glimlachend eindigde een bijzondere Brussel-dag.

‘Op vakantie gaan met Briek is supertof. Ik ben heel fier op Renzo (de begeleider n.v.d.r)’, zegt Philippe.

Francis straalt. Hij telt de minuten af, want over niet zo lange tijd mag hij het optreden van Allez Chantez openen. Dan zal hij voor het publiek staan en er iets leuks over zeggen.

‘Het moment dat toerisme in mijn leven kwam? Het was 2001. Als minister in Jordanië was ik voor een bespreking bij de eerste minister.

‘Kom binnen en zet u!’, zeiden ze.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |