Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Groepsvakantie" (25)

‘Je eigenheid kunnen meenemen in je werk, dat is het mooiste geschenk dat je organisatie je kan geven’, zegt Bina. Bina is groepswerker en emotiecoach bij Fiola.

Op groepsvakantie gaan, dat is er samen even tussenuit, andere mensen leren kennen, avonturen beleven, samenwerken. Je weer mens voelen, mens onder de mensen.

Welkom in Roeselare, in ‘het huisje’ van t’ Hope. Een gezellig warm en huiselijk gevoel.

Creatief zijn tussen de lijnen. Dat is al even het motto van buurtwerkers Jeroen Buytaert en Timor Nonneman van Elegast in de Damwijk in Antwerpen.

Begin maart 2020. Bij de jeugdverblijfscentra en -hostels zagen ze de bui hangen. Aangroeiende geruchten over het coronavirus leidden tot de eerste annuleringen van groepsvakanties.

Gezonde zeelucht in je longen. De ondergaande zon in de kabbelende golven. Een ander uitzicht op je dagelijkse routine. Het kan grootse effecten hebben.

Hoe zou het zijn om je volgende uitstap naar Antwerpen te combineren met een nachtje op een boot? Via Iedereen Verdient Vakantie check je als groep in aan boord van Hannus.

Leke. Een dorp in de Westhoek. Aan de rand van het dorp ligt Vakantiehuis Lappersfort. Een woning voor maximum 8 personen, omringd door maïsvelden.

Druipnat, soppend in onze schoenen en breed glimlachend eindigde een bijzondere Brussel-dag.

‘Op vakantie gaan met Briek is supertof. Ik ben heel fier op Renzo (de begeleider n.v.d.r)’, zegt Philippe.

Pagina's

Copyright © 2024 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |