Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Groepsvakantie" (20)

Gezonde zeelucht in je longen. De ondergaande zon in de kabbelende golven. Een ander uitzicht op je dagelijkse routine. Het kan grootse effecten hebben.

Hoe zou het zijn om je volgende uitstap naar Antwerpen te combineren met een nachtje op een boot? Via Iedereen Verdient Vakantie check je als groep in aan boord van Hannus.

Leke. Een dorp in de Westhoek. Aan de rand van het dorp ligt Vakantiehuis Lappersfort. Een woning voor maximum 8 personen, omringd door maïsvelden.

Druipnat, soppend in onze schoenen en breed glimlachend eindigde een bijzondere Brussel-dag.

‘Op vakantie gaan met Briek is supertof. Ik ben heel fier op Renzo (de begeleider n.v.d.r)’, zegt Philippe.

Francis straalt. Hij telt de minuten af, want over niet zo lange tijd mag hij het optreden van Allez Chantez openen. Dan zal hij voor het publiek staan en er iets leuks over zeggen.

‘Het moment dat toerisme in mijn leven kwam? Het was 2001. Als minister in Jordanië was ik voor een bespreking bij de eerste minister.

‘Kom binnen en zet u!’, zeiden ze.

Peace Village in Mesen is een verblijf voor groepsvakanties. In de streek die tijdens de Groote Oorlog zwaar te lijden had, combineert het Vredesdorp vakantie met vredesopvoeding.

In zorgregio Antwerpen loopt een vakantie-experiment voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Voorlopig nog voorzichtig zoekend en op kleine schaal.

Pagina's

Copyright © 2019 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |