Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Daguitstap" (38)

#ontdekkingtroef van Iedereen Verdient Vakantie begon als initiatief om het vakantiegevoel te ervaren waar je ’t niet verwacht. Om minder stress te ervaren terwijl je onderweg bent.

Toen half maart de coronamaatregelen duidelijk werden, meer en meer organisaties de deuren sloten, vakanties werden afgelast, vrijwilligerswerk stilviel en mensen in hun kot moesten b

...en dan ‘s avonds. De kinderen stappen lachend en joelend terug op de bus. Ze zijn vuil van het ravotten en ze vertellen verhalen, honderduit.

Tijdens het laatste Forum Iedereen Verdient Vakantie lanceerde het team de uitdaging om met heel Vlaanderen tientallen bijzondere vakantie-expedities op te zetten en zo elk bijzonder

Verbind je Verhaal is een voortdurend groeiende verzameling van verhalen over de weldaad van vakantie. Verhalen van mensen die vakantie beleven.

Drie jaar geleden opende Train World fier de deuren.

Sneeuw zet witte hoedjes op elk van de negen bollen van het Atomium. Toeristen poseren in dikke kleren voor selfies.

De deuren van het MAS staan open voor elke bezoeker. Zelfs wie geen ticket koopt, mag op ontdekking in het statige gebouw.

Zestien was Abdul, toen hij zijn familie in Afghanistan verliet en naar België vluchtte. Nu, zeven jaar later begon hij aan zijn derde jaar geneeskunde.

Een dag proeven van het uiteenlopende aanbod van een bepaalde streek, om het dan door te kunnen geven aan heel wat anderen.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |