Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Voor het eerst" (16)

“We waren in de zoo van Planckendael. Onze zoon Anton was ongeveer anderhalf. Ik zie hem nog zitten op de schoot van mijn vrouw, met zijn brilletje op.

‘Toen alles voorbij was, kwamen de vredesstoeten.  Op de radio hoorden we dat het voorbij was, alle verenigingen kwamen weer buiten, het mocht allemaal mooi én groot én feestelij

Iedereen Verdient Vakantie werkte in 2019 mee aan het grote Stilte Onderzoek (*). Meer dan duizend Vlamingen beantwoordden vragen over hun stilte-ervaringen. Wat blijkt?

Vakantie kan zuurstof en ontspanning brengen. Maar vakantie kan ook een uitgelezen kans zijn om iets nieuws te proberen en je grenzen te verleggen.

Verbind je Verhaal is een voortdurend groeiende verzameling van verhalen over de weldaad van vakantie. Verhalen van mensen die vakantie beleven.

Het is een kille dag in februari. Op het terras onder de glazen koepels van Shoppingcenter Den Tir is het aangenaam vertoeven. Ik ontmoet er Khadija.

Iedereen Verdient Vakantie droomde ervan Stemmen te betrekken in het netwerk.

‘Ik sta met mijn blote voeten op het zand. Voor mij ligt de Noordzee. Naast mij staan twaalf mensen. Gisteren kende ik niemand van hen. Vandaag durf ik hen vrienden noemen.

Een familieweekend met iedereen samen. Nicky wilde het al zo lang. Eens allemaal bijeen zijn, met man Guy, de drie kinderen en evenveel kleinkinderen. Zo graag, zo graag.

De ingelijste foto staat op het keukentablet bij Anne Greuell thuis. Haar lichaam los, vrij.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |