Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vrijwilligers" (30)

Bij The Outsider Club, een kinder- en jongerenwerking in Oudenaarde, komen elk jaar jongeren uit andere Europese landen aangewaaid.

Gisele Huygens leerde Iedereen Verdient Vakantie aanvankelijk kennen in het kader van haar job.

Met een hartverwarmende vaste collectie en opvallende tijdelijke tentoonstellingen eert het museum ‘Huis van Alijn’ het dagelijkse leven.

Het is een frisse ochtend in de laatste dagen van september. Aan het station van Lier verzamelt een vrolijke groep mensen voor de ‘50 tinten groen ontdektour door de Netevallei’.

Het grootschalig luisteronderzoek van Iedereen Verdient Vakantie (2017) bracht aan het licht dat vakantiedrempels verbrijzelen wanneer mensen het voor elkaar opnemen.

Stel je je draagkracht voor als een emmer. Wat erin kan, kan je dragen. Hoe minder zwaar je emmer is, hoe makkelijker het wordt om hem vast te houden.

Anno 2017 worden nog altijd voedseloverschotten vernietigd, terwijl sommige moeders minder dan 20 euro per week kunnen besteden aan voeding voor hun gezin.

Sportimonium, voorlaatste stop van de IedereenVakantieToer. Het is late herfst en de zon doet flink mee.

Toen Steunpunt Vakantieparticipatie haar vroeg of ze wilde helpen bij het grootschalig luisteronderzoek, hoefde ze niet lang na te denken.

‘Hier krijg ik warmte die ik mee naar huis kan dragen’, zegt Annie. ‘Hier’, is in de vrijwilligersgroep rond Akindo in Lommel.

Pagina's

Copyright © 2019 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |