Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vrijwilligers" (35)

Ik ben vrijwilliger op verschillende plaatsen, nergens is het zo leuk als hier. We helpen mensen niet alleen op stap en vakantie,

ik fiets langs de Durme de toppen van de bomen die mooie, oude, wijze bomen ik kijk zo graag naar hen dat ik bijna in de Durme fiets

De voorbije periode bleven de Rap op Stapkantoren gesloten. Lang keken we hoopvol uit naar de heropening ervan. Het was tijd.

Meer dan vijftig mensen steken regelmatig en helemaal vrijwillig een handje toe in het reilen en zeilen van vakantiehuis De Kleppe in Everbeek.

Ooit was het een klooster. Vandaag is het een vakantiecentrum dat liefst van al bijzondere mensen ontvangt.

Bij The Outsider Club, een kinder- en jongerenwerking in Oudenaarde, komen elk jaar jongeren uit andere Europese landen aangewaaid.

Gisele Huygens leerde Iedereen Verdient Vakantie aanvankelijk kennen in het kader van haar job.

Met een hartverwarmende vaste collectie en opvallende tijdelijke tentoonstellingen eert het museum ‘Huis van Alijn’ het dagelijkse leven.

Het is een frisse ochtend in de laatste dagen van september. Aan het station van Lier verzamelt een vrolijke groep mensen voor de ‘50 tinten groen ontdektour door de Netevallei’.

Het grootschalig luisteronderzoek van Iedereen Verdient Vakantie (2017) bracht aan het licht dat vakantiedrempels verbrijzelen wanneer mensen het voor elkaar opnemen.

Pagina's

Copyright © 2021 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |