Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vrijwilligers" (33)

De voorbije periode bleven de Rap op Stapkantoren gesloten. Lang keken we hoopvol uit naar de heropening ervan. Het was tijd.

Meer dan vijftig mensen steken regelmatig en helemaal vrijwillig een handje toe in het reilen en zeilen van vakantiehuis De Kleppe in Everbeek.

Ooit was het een klooster. Vandaag is het een vakantiecentrum dat liefst van al bijzondere mensen ontvangt.

Bij The Outsider Club, een kinder- en jongerenwerking in Oudenaarde, komen elk jaar jongeren uit andere Europese landen aangewaaid.

Gisele Huygens leerde Iedereen Verdient Vakantie aanvankelijk kennen in het kader van haar job.

Met een hartverwarmende vaste collectie en opvallende tijdelijke tentoonstellingen eert het museum ‘Huis van Alijn’ het dagelijkse leven.

Het is een frisse ochtend in de laatste dagen van september. Aan het station van Lier verzamelt een vrolijke groep mensen voor de ‘50 tinten groen ontdektour door de Netevallei’.

Het grootschalig luisteronderzoek van Iedereen Verdient Vakantie (2017) bracht aan het licht dat vakantiedrempels verbrijzelen wanneer mensen het voor elkaar opnemen.

Stel je je draagkracht voor als een emmer. Wat erin kan, kan je dragen. Hoe minder zwaar je emmer is, hoe makkelijker het wordt om hem vast te houden.

Anno 2017 worden nog altijd voedseloverschotten vernietigd, terwijl sommige moeders minder dan 20 euro per week kunnen besteden aan voeding voor hun gezin.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |