Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Leereffecten" (26)

In het grote netwerk van Iedereen Verdient Vakantie, reizen al jarenlang verhalen rond van vakantiemakers, sociale organisaties en vakantiegangers.

In Chinees boeddhistische teksten uit de vroege Middeleeuwen is sprake van ‘het Net van Indra’. Indra’s net is oneindig groot en zeer fijn geweven.

Elke week verschijnen twee verhalen uit het netwerk van Iedereen Verdient Vakantie op de website Verbind Je Verhaal.

Prachtige verhalen over vakantie, op ontdekking gaan, vrijwilliger zijn. Ik kreeg ze in overvloed te horen toen ik hier op een zonnige novemberdag kwam.

Toen het coronavirus dit voorjaar de aanblik van de samenleving helemaal veranderde, begon in de luwte een groep vrijwillige Storyweavers aan een bijzondere missie.

Op 12 maart 2020 rondden Griet Bouwen en Chené Swart een tweedaagse training af voor Storyweavers bij Iedereen Verdient Vakantie.

Die Sint Augustinus toch. Meer dan 1600 jaar geleden vertelde Zijne Heiligheid over de edele Hoop, die twee prachtige dochters heeft. De namen van de meisjes: Woede en Moed.

Woensdagochtend 11 maart 2020 - Vijftien mensen komen aan in Bed Muzet, cultuurhostel in Lier.

Toen Lauriette Gonzong Ndzana, kortweg Laurie, drie jaar geleden in België arriveerde, had ze twee dromen: zo snel mogelijk Nederlands leren en werk vinden.

‘Ik wil graag dat de mensen binnen tien jaar komen kijken in Diksmuide om te zien hoe wij als lerende stad nieuwe oplossingen bedenken voor gedeelde uitdagingen.' Stijn Dujardin is aa

Pagina's

Copyright © 2023 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |