Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Leereffecten" (19)

Woensdagochtend 11 maart 2020 - Vijftien mensen komen aan in Bed Muzet, cultuurhostel in Lier.

Toen Lauriette Gonzong Ndzana, kortweg Laurie, drie jaar geleden in België arriveerde, had ze twee dromen: zo snel mogelijk Nederlands leren en werk vinden.

‘Ik wil graag dat de mensen binnen tien jaar komen kijken in Diksmuide om te zien hoe wij als lerende stad nieuwe oplossingen bedenken voor gedeelde uitdagingen.' Stijn Dujardin is aa

Het begon allemaal in 2008 met het televisieprogramma Voorbij de grens. Tien mensen met een beperking werden geselecteerd om een avontuurlijke reis te maken.

Wali Sediqi, afkomstig uit Afghanistan en als tiener aanbeland in Vlaanderen, begon op 16-jarige leeftijd als werkstudent bij Toerisme Vlaanderen.

Wanneer hulpverleners ruimte bieden om te praten over vakantiebelevenissen, kunnen mensen hun hoop, ervaringen en ontdekkingen integreren in hun persoonlijke en familiale le

Vakantie is meer dan een ontspannen tijd beleven, weg van je vertrouwde omgeving, in de nabijheid van de mensen die je lief zijn.

Vele tegenslagen zorgden ervoor dat dansen voor Anne (54) haar hele leven lang onmogelijk leek.

Luister naar verhalen. Vertel ze verder. En durf te dromen, want een droom die waar kan worden, is als een magneet die positieve actie aantrekt.

Marie-Louise De Croock sprak, en bijna 400 mensen luisterden. Ze vertelde over hoe moeilijk het kan zijn om alleen met vakantie te gaan.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |