Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Leereffecten" (22)

Toen het coronavirus dit voorjaar de aanblik van de samenleving helemaal veranderde, begon in de luwte een groep vrijwillige Storyweavers aan een bijzondere missie.

Op 12 maart 2020 rondden Griet Bouwen en Chené Swart een tweedaagse training af voor Storyweavers bij Iedereen Verdient Vakantie.

Die Sint Augustinus toch. Meer dan 1600 jaar geleden vertelde Zijne Heiligheid over de edele Hoop, die twee prachtige dochters heeft. De namen van de meisjes: Woede en Moed.

Woensdagochtend 11 maart 2020 - Vijftien mensen komen aan in Bed Muzet, cultuurhostel in Lier.

Toen Lauriette Gonzong Ndzana, kortweg Laurie, drie jaar geleden in België arriveerde, had ze twee dromen: zo snel mogelijk Nederlands leren en werk vinden.

‘Ik wil graag dat de mensen binnen tien jaar komen kijken in Diksmuide om te zien hoe wij als lerende stad nieuwe oplossingen bedenken voor gedeelde uitdagingen.' Stijn Dujardin is aa

Het begon allemaal in 2008 met het televisieprogramma Voorbij de grens. Tien mensen met een beperking werden geselecteerd om een avontuurlijke reis te maken.

Wali Sediqi, afkomstig uit Afghanistan en als tiener aanbeland in Vlaanderen, begon op 16-jarige leeftijd als werkstudent bij Toerisme Vlaanderen.

Wanneer hulpverleners ruimte bieden om te praten over vakantiebelevenissen, kunnen mensen hun hoop, ervaringen en ontdekkingen integreren in hun persoonlijke en familiale le

Vakantie is meer dan een ontspannen tijd beleven, weg van je vertrouwde omgeving, in de nabijheid van de mensen die je lief zijn.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |