Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Jongeren" (27)

Al een halve eeuw doen jongeren via AFS hun eerste internationale ervaring op. Ze studeren een schooljaar in het buitenland of kiezen ervoor om vrijwilligerswerk te doen.

Voor Lore en Jef trage bus trage dag trage nacht daarna zacht rug in ’t gras warme zon dit is het accordeon

Randen zijn intrigerende plekken. Randen zijn de rafelige grenzen van plaatsen, gebeurtenissen en groepen. In de rand gebeuren vaak de interessantste dingen.

Gastvrijheid. Proef het woord. Gast. Vrij. Vrije. Gast.

Zijn de ochtenden en avonden alweer kouder? Kom, dan neem ik je mee naar de zomer, naar die legendarisch warme zomer van 2018.

‘Het is het enthousiasme, het zijn mijn vrienden, hier en nu, ook al ken ik ze nog maar net. Het is mijn nieuwsgierigheid die wakker is.

Organisator van duurzame reizen voor jongeren KrisKras viert in 2019 haar 25-jarig bestaan.

Zevenentwintig en een rugzak vol levenservaring. Ik kijk in de ogen van Musti Önlen en ervaar dat hoop zich van mij meester maakt.

Wanneer het schoolvakantie is, dan mag het écht vakantie zijn. Vakantie, als een tijd om meer te doen van wat je leuk vindt. Een tijd om eens iets nieuw te ontdekken.

‘Als ge bezig zijt, dan wordt uw hoofd leeg hé.’ Tim (17) glimlacht aarzelend. Hij vertelt over zijn WAQT avontuur met begeleider Rens.

Pagina's

Copyright © 2019 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |