Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Jongeren" (38)

Samen op avontuur. Samen kamperen. Samen even weg van alles. Met elk een taak leiden de jongeren het kamp in goede banen. Samen chillen, samen drempels overwinnen.

Dat ze de deur van de praktijk zou openlaten zodat ik dadelijk naar boven kon lopen.  Ze zou  daar al op me wachten. Mét een thermos koffie.

Edward, Zjef en Koen, drie jongens van 13 en 14 jaar, wonen in De Kere, een begeleidingstehuis van vzw Blij leven (MFC Meetjesland) in Kaprijke.

Te midden alle verstoringen van relaties tussen mensen, houdt de goedheid stand.

‘Als er één ding is dat de maatschappij kan genezen, dan is het de sociale afstand verkleinen’, zegt Luc De Backer van de Gooikenshoeve in Evergem.

Kobe Peeters (24) is thuisverpleegkundige, BaNaBa-student intensieve en spoed, vrijwilliger allerhande maar bovenal Chirojongen in hart en nieren. Hoe zou hij deze periode beleven?

Kinderen en jongeren ruilen hun vertrouwde pleintjes in ’t Stad noodgedwongen in voor een periode thuis.

Kazou is een grote en populaire vakantiemaker voor kinderen en jongeren. Een waardevolle partner in het netwerk Iedereen Verdient Vakantie.

Wie ooit gepest werd, kan ervan meespreken: pesten maakt diepe wonden. Toen Caro op de middelbare school zat, ging ze gebukt onder ernstige pesterijen.

Anneleen Adriaenssens is netwerkverbinder bij Iedereen verdient vakantie en zorgt voor de lijm tussen de vele spelers in het netwerk.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |