Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Jongeren" (30)

Wie ooit gepest werd, kan ervan meespreken: pesten maakt diepe wonden. Toen Caro op de middelbare school zat, ging ze gebukt onder ernstige pesterijen.

Anneleen Adriaenssens is netwerkverbinder bij Iedereen verdient vakantie en zorgt voor de lijm tussen de vele spelers in het netwerk.

Nadine Baes doet er alles aan om haar twee adoptiezonen Remco (29) en Omar (30) een programma met veel sport en prikkelende activiteiten aan te bieden.

Al een halve eeuw doen jongeren via AFS hun eerste internationale ervaring op. Ze studeren een schooljaar in het buitenland of kiezen ervoor om vrijwilligerswerk te doen.

Voor Lore en Jef trage bus trage dag trage nacht daarna zacht rug in ’t gras warme zon dit is het accordeon

Randen zijn intrigerende plekken. Randen zijn de rafelige grenzen van plaatsen, gebeurtenissen en groepen. In de rand gebeuren vaak de interessantste dingen.

Gastvrijheid. Proef het woord. Gast. Vrij. Vrije. Gast.

Zijn de ochtenden en avonden alweer kouder? Kom, dan neem ik je mee naar de zomer, naar die legendarisch warme zomer van 2018.

‘Het is het enthousiasme, het zijn mijn vrienden, hier en nu, ook al ken ik ze nog maar net. Het is mijn nieuwsgierigheid die wakker is.

Organisator van duurzame reizen voor jongeren KrisKras viert in 2019 haar 25-jarig bestaan.

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |