Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Gezinsuitstap" (21)

De hond heeft net puppy’s, de poes kittens. Op bezoek bij An Derieuw en haar kinderen krijg ik eerst al dat nieuwe leven te zien.

Terwijl vele deuren sloten, bleef de deur van gezinswerking Prego van Buurtwerk ’t Lampeke in Leuven open. Wagenwijd. Voor gezinnen één na één.

Sinds ik kinderen heb, ging ik niet meer op vakantie. De kinderen gingen dus nog nooit. Straks gaan we. Naar zee. Een midweek.

Praten met Suzan is als een ontdekkingstocht. Telkens ziet ze ergens een zijweggetje dat ze neemt. Vrolijk lachend in haar zomerjurk neemt ze ons mee.

De zon schijnt vrijmoedig op de gezellige binnenkoer van de RuimteVaart in Leuven. Ruimte aan de Vaart waar mensen samen werken aan een wereld zonder uitsluiting.

Met vrienden op dobbelsteentocht Met Bianca, een vriendin, haar kinderen en mijn dochter ging ik deze zomer op ontdekkingstocht bij mij in de buurt in Eksaarde.

Efkes weggaan is zo belangrijk Efkes weggaan is zo belangrijk. Ruimte, plezier, avontuur. Niet alleen voor ons. Het voorkomt ruzie in gezinnen!

‘Volgend jaar willen we terug! En dan graag voor een week,’ zegt Wendy Mignolet.

‘Prachtig!’ Zo vatten vader Nabeel en dochter Noor (13 jaar) hun 4-daagse vakantie samen.

Vzw Villa Max biedt kosteloze en unieke vakanties aan voor gezinnen met een ernstig ziek kind.

Pagina's

Copyright © 2024 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |