Overslaan en naar de inhoud gaan

LUISTERVERHAAL: Vakantieverblijf verlangt naar gasten

In gesprek met Aurélie Duriau en Tom Decraecke | 14 december 2020

Het is een jaar geweest vol van ongewone taferelen. Kunstwerken hingen eenzaam in musea zonder ook maar één bezoeker. Theaterzalen bleven ongevuld en stil. Hotels en vakantieverblijven stonden maandenlang leeg. De wereld van toerisme bruist van ondernemers die hun hart ophalen aan het ontvangen van mensen. Heel wat van hen doen dat in het bijzonder voor mensen die drempels ervaren. Hoe voelt het voor hen om hun kamers en ontbijtzalen leeg te zien staan?

Verhalenmaker Eva De Groote trok naar Hotel domein Polderwind, tussen Blankenberge en Brugge. Ze trof er manager Tom Decraecke en zijn collega Aurélie Duriau. Een luisterverhaal dat barst van warme herinneringen, overloopt van plannen en zingt van verlangens in een betoverende infrastructuur. Nu nog helemaal leeg. Straks, hopelijk, weer vol leven, ervaring en ontroering.

Foto's: Stijn Bollaert

 

Iedereen Verdient Vakantie · Luisterverhaal: Vakantieverblijf verlangt naar gasten
 
Verhalenmaker Eva De Groote trok naar Hotel domein Polderwind, tussen Blankenberge en Brugge. Ze trof er manager Tom Decraecke en zijn collega Aurélie Duriau. Een luisterverhaal dat barst van warme herinneringen, overloopt van plannen en zingt van verlangens in een betoverende infrastructuur. Nu nog helemaal leeg. Straks, hopelijk, weer vol leven, ervaring en ontroering.Verhalenmaker Eva De Groote trok naar Hotel domein Polderwind, tussen Blankenberge en Brugge. Ze trof er manager Tom Decraecke en zijn collega Aurélie Duriau. Een luisterverhaal dat barst van warme herinneringen, overloopt van plannen en zingt van verlangens in een betoverende infrastructuur. Nu nog helemaal leeg. Straks, hopelijk, weer vol leven, ervaring en ontroering.
 

In gesprek met

Tom Decraecke is de kersverse manager van Hotel Domein Polderwind. Bijzondere dingen mogelijk maken voor bijzondere mensen is zijn grote passie. Eerder runde hij De Koninklijke Villa in Oostende. 

Ook Aurélie Duriau startte net voor de zomer bij Hotel Domein Polderwind. Als marketing verantwoordelijke wil ze ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen met een zorgbehoefte de weg vinden naar het hotel voor een deugddoend verblijf.

Hotel Domein Polderwind is een initiatief van Rode Kruis Vlaanderen. 

Dit verhaal werd gepubliceerd op 14 december 2020 in de categorie Toegankelijkheid.

Eva De Groote

Neergepend door

Eva De Groote dwaalt nieuwsgierig rond om mensen te ontmoeten en kleine verwonderingen in woorden te vatten. Met een voorgeschiedenis als organisator in de kunsten is ze vandaag onafhankelijk aan de slag als romanschrijver en verhalenvinder. 

Copyright © 2024 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |