Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vakantiebemiddeling" (28)

We hebben het dit weekend zelf ervaren. Er is leven naast corona. Zoveel. Oef. Vakantie is mogelijk. Ook in groep. Met respect voor de maatregelen. Veilig. Heerlijk.

‘Madame Boek’, noemen ze haar bij Rap op Stap Sint-Niklaas. Katrijn Van Luyck is er al vier jaar vrijwilliger.

Stel je even voor... Je staat op het marktplein van een doorsnee, niet al te grote, landelijke gemeente. Daar komt een marktwagen aangereden.

Stel je eens voor: Op de vooravond van je groepsvakantie aan zee, krijg je bericht dat er helaas een dubbele boeking is, en jullie niet terecht kunnen in het vakantiecentrum.

‘Wat gek eigenlijk om vast te stellen. Je hoort nu veel mensen zeggen: “deze hele situatie brengt het beste in de mensen naar boven.” Ik ervaar dat helemaal anders.

Het Forum Iedereen Verdient Vakantie 2019 vond plaats in Genk. In aanloop van dit groot evenement deed het team Iedereen Verdient Vakantie een aantal toeristische experimenten.

Het is zover! Het Forum van Iedereen Verdient Vakantie strijkt deze week neer in Genk!

Het Forum van Iedereen Verdient Vakantie komt eraan! De jaarlijkse ontmoetings- en ontdekkingsdag vindt op 12 december plaats, in Genk.

De wereld was haar thuis. Martine S. was vele jaren als hotelgastvrouw aan de slag in het buitenland. Later reisde ze van de ene locatie naar de andere als hotelrevisor.

Sinds zes maanden is Jeroen Gernaey vakantiebemiddelaar bij Iedereen Verdient Vakantie. Uit zijn vorige job als ma

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |