Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Vakantiebemiddeling" (21)

Het Forum van Iedereen Verdient Vakantie komt eraan! De jaarlijkse ontmoetings- en ontdekkingsdag vindt op 12 december plaats, in Genk.

De wereld was haar thuis. Martine S. was vele jaren als hotelgastvrouw aan de slag in het buitenland. Later reisde ze van de ene locatie naar de andere als hotelrevisor.

Sinds zes maanden is Jeroen Gernaey vakantiebemiddelaar bij Iedereen Verdient Vakantie. Uit zijn vorige job als ma

In 2017 verzamelde Steunpunt Vakantieparticipatie 1004 getuigenissen rond de vraag: hoe maken wij in Vlaanderen vakantie mogelijk voor wie minder vakantiekansen heeft?

Aan de opleiding sociaal werk van Thomas More Geel startte een groep studenten met hun leerproject ‘Vakantie en ontspanning voor iedereen.’ Ze zullen vakantieverhalen beluisteren van

Medewerkers van Rap op Stap, een Vlaams netwerk van laagdrempelige reisadvieskantoren, verkenden een stukje Limburg.

Het zal je maar overkomen. Kijk je maandenlang uit naar je vakantie. Tel je samen met de kinderen de slaapjes tot de dag daar is.

Meer dan zestig keer luisterde Hilde naar verhalen over hoe mensen in Vlaanderen vakantie mogelijk maken voor elkaar.

Toerisme is economie. Veel Vlaams ondernemerschap bloeit op de goesting van mensen om erop uit te trekken in eigen land. Maar toerisme is ook Liefde.

Dat je als gemeente niet ‘groot’ moet zijn om je eigen Rap op Stap punt op te willen zetten, bewijst het Sociaal Huis van Koekelare.

Pagina's

Copyright © 2019 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |