Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Mvo" (21)

‘De gedrevenheid en de flexibiliteit van de medewerkers, dat is echt magnifiek!

Als je het domein van jeugdherberg Die Loyale in Maldegem opkomt, valt de rust over je.

Hoe gaat het er eigenlijk aan toe in de vakantieverblijven nu ze geen gasten mogen ontvangen? Sommige blijken leeg te staan en dat voor het eerst in vele jaren.

Het dagelijkse leven van mensen zoals jij en ik, gisteren, vandaag en morgen. Daar gaat het om in openluchtmuseum Bokrijk.

In hostel De Snuffel in Brugge gaat het zo. Dankzij budgetvriendelijke prijzen kunnen jonge reizigers uit de hele wereld de wereldvermaarde stad ontdekken.

Met een vakantiedomein en bivakhuis in Oostduinkerke en Durbuy, een vakantiedomein in Oostende, een eigen reisagentschap en bijzondere aandacht voor het wegwerken van vakantiedrempels

Aan het begin van wat een memorabele zuiderse zomer zou worden, hadden we een lang gesprek met Peter De Wilde, administrateur generaal bij Toerisme Vlaanderen.

In april 2017 opende Peter De Wilde, spelverdeler bij Toerisme Vlaanderen, de deur naar een nieuw toekomstspoor voor zijn organisatie en de sector.

Ruim 600 Vlaamse toeristische ondernemers hebben het hart om hun dag-attractie of verblijfsaccommodatie makkelijker toegankelijk te maken voor mensen met een beperkt budget.

‘Het is hoegenaamd geen hippieverhaal’, zegt Patrick Vandenberghe van het Departement Kanselarij en Bestuur van de Vlaamse overheid, wanneer we napraten over het Grootschalig

Pagina's

Copyright © 2024 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |