Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Mvo" (18)

Het dagelijkse leven van mensen zoals jij en ik, gisteren, vandaag en morgen. Daar gaat het om in openluchtmuseum Bokrijk.

In hostel De Snuffel in Brugge gaat het zo. Dankzij budgetvriendelijke prijzen kunnen jonge reizigers uit de hele wereld de wereldvermaarde stad ontdekken.

Met een vakantiedomein en bivakhuis in Oostduinkerke en Durbuy, een vakantiedomein in Oostende, een eigen reisagentschap en bijzondere aandacht voor het wegwerken van vakantiedrempels

Aan het begin van wat een memorabele zuiderse zomer zou worden, hadden we een lang gesprek met Peter De Wilde, administrateur generaal bij Toerisme Vlaanderen.

In april 2017 opende Peter De Wilde, spelverdeler bij Toerisme Vlaanderen, de deur naar een nieuw toekomstspoor voor zijn organisatie en de sector.

Ruim 600 Vlaamse toeristische ondernemers hebben het hart om hun dag-attractie of verblijfsaccommodatie makkelijker toegankelijk te maken voor mensen met een beperkt budget.

‘Het is hoegenaamd geen hippieverhaal’, zegt Patrick Vandenberghe van het Departement Kanselarij en Bestuur van de Vlaamse overheid, wanneer we napraten over het Grootschalig

Toen de Mexicaanse Martha Ruiz Corso (63) het woord nam tijdens de ISTO-Wereldconferentie voor Sociaal Toerisme werd het stil.

600 toeristische ondernemers, 1550 sociale organisaties en 10 medewerkers vormen samen Vakantieparticipatie: een netwerk dat op jaarbasis 123.000 mensen in armoede bereikt.

‘Als het gaat om duurzaam ondernemen, ligt er nog giga veel werk op de plank in de toeristische sector’, zegt Botel-uitbater Katy Stroobants.

Pagina's

Copyright © 2019 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |