Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Groeien" (23)

Na een collectief ontslag en als kersverse mama zag Cathy Camertijn zichzelf op een kruispunt staan: een nieuwe job zoeken of toch voluit kiezen voor haar eigen dromen.

Binnenkort is er Iedereen Verdient Stilte, een reflectienamiddag waar vakantieliefhebbers ervaringen uitwisselen over de weldaad van verstilling en stilte.

Rouw laat zich niet vangen in vastomlijnde timings of processen. Toch is dat wat men vaak lijkt te verwachten van iemand als die met verlies te maken krijgt.

Een zomerochtend in 2018. In vakantiepark Erperheide in Peer valt een streepje licht in de slaapkamer van een bungalow. Erik wordt wakker. De plek waar Carina sliep is leeg.

Liesbet Joris, moeder van 3 zonen, is de bezieler van ResetT VZW. Ze biedt met haar organisatie ‘time out’ en ‘back to basics’ tochten aan voor bijzondere mensen.

Hoe kunnen we de wereld van morgen dromen door bij onszelf te beginnen? ‘Piucha’ zal daarbij helpen, zegt Chief Benki Piyako Ashaninka.

‘Abdijen trekken mij wel aan. Paters en zusters hebben alles achtergelaten om in gemeenschap te leven en daar voor elkaar iets te betekenen.

Sinds 2016 gaat de Zuid-Afrikaanse Chené Swart geregeld op reis naar Vlaanderen.

Verre bestemmingen en spectaculaire activiteiten: voorwaarden voor een geslaagde vakantie?

Hoe vaak spelen we nog? Hoe ver durven we in onze verbeelding te reizen? En hoe spontaan spreken we nog onze waardering uit voor wie en wat we bijzonder vinden?

Pagina's

Copyright © 2020 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |